Om forfatteren

Jeg er en glad rejsende, og særligt Iran entusiast, hvor jeg har rejst alene rundt gennem længere tid.

Mit mål med bloggen er at få flere mennesker til at tage til dette ikke alene oversete, men også misforståede land, der rummer så fantastisk kultur, natur, oplevelser – og mennesker.

Det ubegribelige og storslåede Persepolis

Desværre har Irans rygte internationalt hæmmet for mange turister fra vesten, hvilket er ærgeligt for både vesterlændinge og iranerne. Jeg tror på at hvis der kommer flere turister til dette vidunderlige land, vil både vi og de indse at vi har mere tilfælles end det der adskiller os.

Sammen med vagt og hans vagtkilling, Susan, Yazd

Jeg er studerende ved retorik og sociologi på Københavns Universitet. Jeg rejser så meget jeg kan komme til, og arbejde pt. med entreprenørskab og kommunikation i Rwanda. Jeg er ivrig amatørfotograf, adrenalin junkie, menneskeelsker, madelsker, og interesseret i især krigshistorie og filosofi.
Iran er mit all-time top destination af de +40 lande jeg har rejst i. Højt oppe ligger også Philippinerne, Malaysia, Vietnam, Kenya, Madagascar, Nepal, Uganda og naturligvis USA, især Sydstaterne.

Hvis man har nogle spørgsmål eller kommentarer, eller måske endda forslag til bloggen, er man meget velkommen til at kontakte mig herinde.

Julie Vulpius

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s