Få en iransk ven

Det er sværere ikke at få venner end at få venner når man først er ankommet til Iran. Alligevel kan det være fedt at kende nogle mennesker inden man kommer. Og eftersom iranere er et af verdens venligste og mest gæstfri folkefærd er det en smal sag at få en ven eller veninde. Se hvordan her:

1) Connect online

Hvis du endnu ikke har prøvet det, er det på tide. Couchsurfing, hvor man simpelthen kommer og bor hos nogle mere eller mindre fremmede, alt efter hvor veludviklede mails I har udvekslet.
Opret en profil og søg efter den by du er på vej til. Man kan gøre det flere måneder inden, eller flere timer. Men det kommer naturligvis an på hvornår folk er online, så en uge inden er et godt udgangspunkt.

www.couchsurfing.org
www.hospitalityclub.org

2) Nogen, der kender nogen

Kender din moster en iraner? Har du gået i folkeskole med en? Eller måske kender du en iransk restaurant? Uanset, bare du kan komme til et såkaldt leak, en der kender en, der kender en, der har gået i folkeskole med en iraner – så ser dine udsigter rigtig gode ud. Og højst sandsynligt kender de en helt masse iranere i Iran som vil være hjertens lykkelige for at hjælpe en stakkels turist i nød. Så spørg, og fortæl du vil/skal til Iran.

3) Foreningsliv

Kontakt kulturelle foreninger, både her og i Iran og spørg dem om alt hvad dit hjerte begærer. Hvis de er iranere vil de lykkeligt hjælpe dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s